Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Idősgondozók közvetítése

Szinte minden családban előfordul, hogy egy idő elteltével szeretteinket már nem merjük egyedül otthon hagyni, vagy saját lakásában már nem tudja egyedül ellátni magát, de idősek otthonába sem szeretne menni, vagy esetleg nincs módja rá. Mi lehet ilyenkor a legkedvezőbb megoldás?

Vegye igénybe díjmentes szolgálatunkat, és kötelezettség nélkül, tárgyaljon a leendő gondozókkal, majd válassza ki az Ön és családja számára – mind árban, mind személyében – a legszimpatikusabbat!

Önnek és kedves családtagjainak megnyugvást jelenthet, hogy bármilyen esetben számíthat szolgálatunkra. Beteg, vagy magatehetetlen szeretteik számára biztosítjuk az otthoni, megszokott környezetben való biztonságos életminőséget. Az ápoláson felül, segítünk hétköznapi feladataik ellátásában, házkörüli teendőiben.

A házi betegápolás, betegellátás, illetve beteggondozás egy olyan, napjainkban egyre sűrűbben igénybe vett szolgáltatás, ahol a gondozottat, saját, megszokott környezetében látjuk el. Az egészségügyi ellátás után akár pár napra is igényelhető idősgondozó, amíg a kívánt gyógyulás bekövetkezik, de az időskori beteggondozás akár éveken át is tarthat, sőt hospice szolgálatra is módosulhat később úgy, hogy közben nem kell lecserélni a megszokott segítőt. Munkatársaink nagy szaktudással, empátiás készséggel és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a gyógyító munkában, felkészültek az otthoni szakápolási és hospice feladatok ellátásában is.

Előnyök

Biztonság és megbízhatóság

Az időskori betegápolást sok rokon szívesen végezné, de sajnos a mai felgyorsult világban nem mindig tud az ember teljes időskori gondozást ellátni, mert ehhez otthon kell maradni, és így a hozzátartozó nem tud munkába járni. Ezért hoztuk létre a Micimackó Idősgondozó Szolgálatunkat, hogy ezeknek a hozzátartozóknak is segítséget tudjunk nyújtani. Amíg Ön dolgozik, biztos kezekben tudhatja szeretteit!

Otthoni betegellátás szolgálatunk működésének fő irányelve a biztonság és a megbízhatóság.

Cégünk szolgáltatásait igénybe veheti alkalmanként, tehát heti 1-2 alkalommal pár órára, de akár minden nap 8 órában, illetve éjjel-nappal, azaz 0-24 órában is.

Leggyakoribb igények

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Intézményi ellátás bentlakásos otthonban
Cégünk partnere biztosítja a lehetőséget, festői környezetben Dunakeszi egyik legszebb részén. Szakképzett ápolókkal és nagy szeretettel várják a bentlakásos ellátást igénylőket, akik választhatnak a külön szobás, illetve két vagy háromágyas lehetőségek közül.

Gyógymasszázs, masszázs
A gyógymasszázs nem csak az egészség megőrzésben játszik fontos szerepet, de a gyógyulási folyamatok felgyorsításában is, ezért ajánlja cégünk alkalmazását olyan betegeknek, időseknek, akiket ettől nem tiltott el kezelőorvosuk.

Manikűr, pedikűr
Kérésére házhoz megy gondozó kollégánk, a szakszerű ellátást saját környezetében valósítja meg. Igény szerint több szolgáltatást is összevonhat.

Fodrász
Kérésére házhoz megy kollégánk, hogy elkészítse frizuráját.

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS