Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Idősgondozó állások

A sikeres vizsga után Idősgondozó kétnyelvű - angol és magyar (vagy német és magyar) - tanúsítványt állítunk ki, és 6 hónapos, díjmentes munkaerő-közvetítési szerződéssel ajándékozzuk meg a nálunk végzett idősgondozókat, amely azt jelenti, hogy cégünk sem a családtól, sem a kollégánktól nem kér jutalékot!

Kizárólag a nálunk képzett, leinformált időgondozókat közvetítjük ki a családokhoz! A képzés elvégzése, és a sikeres vizsga, valamint a gyakorlati idő leteltével tanúsítványt kap tőlünk, amellyel igazoljuk a képzésben való részvételét.

A családok leggyakoribb igényei

Tájékoztatásul közöljük, hogy kollégáink visszajelzései alapján, a családok 600-1.500.- Ft közötti óradíjakat ajánlanak, teljes 24 órás folyamatos bentlakás esetén 120.000,- és 150.000,- Ft közötti összeget, valamint a teljes ellátást. 2 hetes váltással ennek az összegnek a felével kell számolni.

Működésünk modern és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek egyéni azonosítót, PIN-kódot adunk, így oldva meg, hogy kolléganőinknek ne kelljen irodánkba befáradni az egyes közvetítések, azaz az új címek felvételéért, hanem egyszerűen, telefonon megtehessék azt, így időt takarítanak meg. Amennyiben kolléganőink szabadnapra, vagy szabadságra kívánnak menni, biztosítjuk a helyettesítést is.

IDŐPONT EGYEZTETÉS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ : 06-20-359-5929

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS