Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Bébiszitterek közvetítése

Mi, a Micimackós bébiszitterek és pótmamák 14 éve vigyázunk a csemetéire. Feladatunk, hogy amíg munkában van, vagy éppen pihen, szeretettel és szakszerűen felügyeljünk - akár Szilveszter napján is - gyermekeire.

Törekvéseink szerint nem csak egyszerű felügyeletet látunk el. Mindnyájan bébiszitterek vagyunk, de közöttünk éppúgy megtalálja a fiatal, lendületes főiskolást, mint a nagy tapasztalattal rendelkező pótnagyit. Kolléganőink jól képzett, pszichológiailag is felkészült szakemberek, akik szeretik a gyermekeket és jól is értenek hozzájuk. Szeretünk játszani és alkotni, hogy a felügyelettel töltött időt tartalommal is megtöltsük.

A magas szintű szolgáltatás érdekében, nagyon sok egészségügyi- és pedagógiai végzettségű szakember is megtalálható, a szülésznőtől a gyógypedagógusig. Összetartó csapat vagyunk, így amikor leadja igényeit a Regisztrációs lapunkon, célirányosan keressük meg az Ön és gyermekei számára a legmegfelelőbb kollégát. Ennek érdekében akár a lakására látogatunk el, vagy épp úgy befáradhat irodánkba is, előzetes egyeztetés alapján tárgyalni, illetve megismerkedni velünk.

Akár pár hónapos gyermekek felügyeletét is vállaljuk. Természetesen, az extra kívánságokat is kielégítjük (például rapszodikus felügyelet, házvezetés, orvos-, gyógy- vagy természetgyógyász-igény, tanácsadás, szülésfelkészítő, stb.).

Kizárólag a nálunk képzett, leinformált bébiszittereket közvetítjük ki a családokhoz! A képzés elvégzése, és a sikeres vizsga, valamint a gyakorlati idő leteltével tanúsítványt kap tőlünk, amellyel igazoljuk a képzésben való részvételét.

Arra bíztatjuk Önt, hogy bátran érdeklődjön és ossza meg problémáit velünk, mert szakképzett csapatunk a legnagyobb megértéssel, diszkrécióval, valamint díjmentesen igyekszik segítséget nyújtani! Csapatunk minden tagja teljes körűen le van informálva - érvényes egészségügyi kiskönyvvel, erkölcsi bizonyítvánnyal, valamint referencia anyagokkal rendelkezik, melyeket bemutatunk, mikor először találkozunk Önnel személyesen.

Cégünk fontosnak tartja, hogy - a megfelelő tudású gyermekfelügyelet érdekében - minden szempontnak megfelelő bébiszittereket ajánljon a családok számára, hiszen ahány család, annyiféle igény!

Leggyakoribb igények

Nagyon fontos kiemelnünk, hogy amennyiben a bébiszitter szabadnapra, szabadságra kíván menni, mi biztosítjuk a helyettest.

Általános időbeosztások

Ezek lehetnek heti 1-3 alkalommal (például este, színházba menetel esetén), vagy hétfőtől-péntekig minden nap (például esküvők, rendezvények).

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS