Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Kedves Álláskereső, leendő bébiszitter, pótmama!

17 éve működik Micimackó Bébiszitter és Idősgondozó Szolgálatunk, ez idő alatt több mint tizennyolcezer családdal állunk kapcsolatban.

A szülők szívesen áldoznak egy magasabb díjazást kisgyermekük felügyeletére, de cserébe egy megbízható, leinformált, kolléganőt keresnek, mi pedig biztosítjuk ezt számukra egy Díjmentes szolgáltatás keretében!

Ahhoz, hogy egy leendő bébiszittert, pótmamát kiajánljunk, szükséges, hogy előtte leinformáljuk, hisz csak így tudunk a családok felé is referálni a jelöltről. A fentiekhez mi is megbizonyosodunk a bébiszitter rátermettségéről, arról hogy erkölcsileg fedhetetlen, hogy egészségügyileg alkalmas…stb. ezért szükség lesz a személyes találkozó után (az első kötetlen elbeszélgetésre még nem kell hozni!)az alábbi papírok másolatára:

Minden leendő kolléganőnkről egy úgynevezett kompetencia portfóliót állítunk össze, illetve mindenkinek részt kell vennie egy közös munkára való felkészítőn, ahol nem csak a legújabb gyermekkori megbetegedéseket, készítményeket, elsősegély-nyújtási és más fontos ismereteket sajátíthatja el, ismételheti át (hiszen sok a szakképzett is jelentkezőink között), hanem az olyan fontos, az elmúlt évek alatt összegyűlt tapasztalatot, is mint:

A Bébiszitter képzés három nap elmélet, és két nap gyakorlat, mely alól, az előzetes tudásszint mérés (díjtalan) igénylésével lehet felmentést, vagy részfelmentést kérni.

A fentiekről kétnyelvű BÉBISZITTER TANÚSÍTVÁNYT kap a résztvevő és egy 6 hónapos díjmentes munkaerő-közvetítési szerződéssel ajándékozzuk meg, amivel azonnal megkezdheti a tárgyalást az általunk ajánlott családoknál. Cégünk sem a családtól, sem a kollégánktól nem kér jutalékot!

A jelentkezésnek feltétele egy kötetlen, személyes találkozó, mivel csak így tudunk megbizonyosodni a jó megjelenésről,
kommunikációs készségről, mely fontos ismérve egy bébiszitternek, pótmamának!

Kérjük, bővebb tájékoztatásért és időpont egyeztetésért keresse fel kolléganőnket az alábbi telefonszámon

06-20-359-5929

Kizárólag a nálunk képzett, leinformált bébiszittereket ajánljuk ki a családokhoz!

A CSALÁDOK LEGGYAKORIBB IGÉNYEI

Tájékoztatásul közöljük, hogy kollégáink visszajelzései alapján, a szülők 700-2000.- Ft közötti óradíjakat ajánlanak, ez korrepetálás, fejlesztés esetén magasabb is lehet.

Működésünk modern és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek egyéni azonosítót, PIN-kódot adunk, így oldva meg, hogy kolléganőinknek ne kelljen irodánkba befáradni az egyes közvetítések, azaz az új címek felvételéért, hanem egyszerűen, telefonon megtehessék azt, így időt takarítanak meg. Amennyiben bébiszittereink szabadnapra, vagy szabadságra kívánnak menni, biztosítjuk a helyettesítést is.

Várjuk Jelentkezését!

Címünk: 1093 Budapest, Lónyay u. 41. félemelet 6. 18. kapukód

Kérjük, bővebb tájékoztatásért és időpont egyeztetésért keresse fel kolléganőnket az alábbi telefonszámon:

06-20-359-5929

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS