Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Óvodai dajka (OKJ 32 140 01),
Dajka (01193003) képzés

Óvodai dajka képzés

A képzés időtartama: 320 óra

    Tandíj 70.000,- Ft
    kamatmentes részletfizetéssel, a képzés ütemezése szerint:
  • I. részlet: 20.000,- Ft (jelentkezéskor)
  • II. részlet: 25.000,- Ft (a tanfolyam közepéig)
  • III. részlet: 25.000,- Ft (a képzés utolsó előtti előadásáig)

Ettől eltérő részletfizetés - egyéni megbeszélés alapján - írásban igényelhető!

Vizsgadíjak várhatóan:
40.000,-Ft

Képzési helyszínek:
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Debrecen, Győr, Salgótarján, Tamási, Kecskemét, Sopron

A tanfolyam adatai:
A program besorolása: OKJ tanfolyam
(OKJ 32 140 01)

Program nyilvántartásba vételi számok:
E001164/2015/A001 és E/2020/000045

Most ajándék Bébiszitter képzéssel!

JELENTKEZÉS

2022. tavaszáig történő becsatlakozással még beiratkozhatsz az OKJ-s Óvodai Dajka képzésre. Ezután az új szakképzési rendszer szerinti Dajka tanfolyam áll rendelkezésedre.

Dajka szakmai képzés

A képzés meghatározása és célja

Ezt a képzést, azért ajánlja szakértői gárdánk, mert nincs is annál szebb feladat, mint egy fejlődő gyermekkel foglalkozni. Aki ezt a szakmát választja, megbecsülést, elismerést vált ki másokból.

Ne feledje, gyermekek 5-, 10 év múlva is lesznek, ezért olyan képzettségre tesz szert, amivel a jövőjében is számolhat. Ez a munka nem megy ki a „divatból”.

Oktatóinkat a szakma elismert képviselői közül állítottuk annak szolgálatába, hogy ön ezt a végzettséget a legmélyrehatóbb elméleti és gyakorlati tudással tudja megszerezni, és alkalmazni.

A tanfolyamra az ország bármely területéről lehet jelentkezni, mert a tudás elsajátításához kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat is biztosít cégünk, mely elősegíti az otthoni felkészülést, esetleg távoktatásos formában történő tanulást.

Betölthető munkakörök:

Oktatott modulok:

A képzés célcsoportja

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása.

Az Óvodai dajka az óvodáskorú gyermek nevelését ellátó intézményben az óvodapedagógus irányításával végzi gondozó-nevelő munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, önállóan szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.

Az előadások időpontjai:

Az előadásokat és a konzultációkat hetente, kéthetente, egy – két alkalommal (főképp péntek délután, szombaton vagy vasárnap) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 14-18 óráig, ill. 10-18 óráig.

A résztvevő a teljes előadássorozat órarendjét megkapja, így előre tervezhet, ill. egyéni konzultáció díjmentesen igényelhető.

Előzetesen megszerzett tudás mérése, beszámítása

Előzetes tudás mérése (Fktv.2§): annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányai vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatai alapján képes-e a képzés során elsajátítandó tananyagegység követelményeinek teljesítésére, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel kell menteni.

Előzetesen megszerzett tudás mérését, vagy beszámítását kérheti a jelentkező, mellyel az óraszám csökkenthető pl. óvodában eltöltött gyakorlatot is elfogad intézményünk, vagy korábban megszerzett, dokumentumokkal alátámasztott ismereteket.

Az Előzetes tudás mérésével, beszámításával kapcsolatos információkat kérje szakmai vezetőnktől: Árvainé Spiller Mariann: 0620/359-5939.

Ingyenes szolgáltatások

Minden hallgatónknak személyes és ingyenes konzultációkat biztosítunk, melyet rugalmas időpontokban vehetnek igénybe.

A résztvevők továbbtanulási és álláskeresési tanácsadást kapnak.

Ingyenes mini-könyvtár használatot, ásványvíz-, és teafogyasztási lehetőséggel biztosítunk a budapesti helyszínen.

Intézményünk modern online felületei ingyenesen állnak a résztvevők rendelkezésére, melyből tanulási segédanyagok tölthetőek le, és online tesztekkel végezhetnek önellenőrző feladatokat.

Az előadások szüneteiben - Budapesten kívüli képzési helyszíneinken térítés ellenében - ásványvíz-, és teafogyasztási lehetőséggel kedveskedünk a résztvevőknek.

Jelentkezési feltételek

Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség.
Érettségi bizonyítvány nem szükséges!

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E-001164/2015, E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS