Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Idősgondozó képzés

Idősgondozó képzés

A képzés időtartama: 2 fél nap elmélet, 3 nap gyakorlat + otthoni felkészülés távoktatásban
A képzés összóraszáma: 92 óra

Tandíj: 39.500,– Ft + ÁFA
Vizsgadíj: 10.000,- Ft

A tanfolyam adatai:
A program besorolása: OKJ-n kívüli szakmai képzés, távoktatásos formában

Megszerezhető tanúsítvány:
Idősgondozó

Nyilvántartási szám:
B/2020/000414

Jelentkezés

A legközelebbi tanfolyam időpontja:
Előre egyeztetett egyéni időpontban

Amit kínálunk

Csapatunk kultúrált, képzett és leinformált tagjait a közös felkészülés után Tanúsítvánnyal látjuk el, amely igazolja, hogy nálunk szerződésben van, és ez egyben a referenciája, hogy szakmailag megbízható.

Erről írásbeli vizsga keretén belül meg is győződünk, illetve a közép-, vagy felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező kolléganőink vizsgamentességet kapnak. A felkészüléshez szükséges jegyzeteket a jelöltjeink rendelkezésére bocsátjuk, és intenzív konzultációkkal segítjük a közös munkára való felkészülést.

Munkaerő-közvetítésünk díjmentes! Tájékoztatásul közöljük, hogy - kollégáink visszajelzései azt mutatják, hogy - változóan 500-1.200 Ft közötti óradíjakért vállalnak gondozást.

A leggyakoribb munkáltatói igények

Működésünk modern és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek egyéni PIN-kód számot adunk, mely azonosításra szolgál, így megoldjuk, hogy kolléganőinknek ne kelljen beutazni az egyes közvetítések felvételéért, hanem egyszerűen, telefonon megtehessék ezt (az intenzív konzultáció részletesen tárgyalja), így időt és kényelmetlenséget igyekszünk spórolni kollégáinknak.

Nagyon fontos kiemelnünk, hogy amennyiben szabadnapra, szabadságra kíván valaki menni, mi biztosítjuk az átmeneti gondozót, így a helyettesítés is megoldott.

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E-001164/2015, E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS