Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Gyermekpszichológiai konzulens képzés

Gyermekpszichológiai konzulens képzés

A képzés időtartama: 1 félév
A képzés összóraszáma: 194 óra

Tandíj: 138.000,- Ft
Vizsgadíj: 20.000,- Ft

A tanfolyam adatai:
A program besorolása: OKJ-n kívüli szakmai képzés, távoktatásos formában
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0561-05
Szakképzési azonosítószám: 140020

Megszerezhető tanúsítvány:
Gyermekpszichológiai konzulens

Jelentkezés

A legközelebbi tanfolyam időpontja:
2014. szeptember 6.

A képzés meghatározása

Életünk legfontosabb kincse a gyermek. Nem egyformán neveltek minket. Olyan jó lenne megérteni, hogy szüleink, miért viselkedtek velünk úgy, ahogy tették, szeretnénk megérteni őket és, ha valamit nem jól tettek és nekünk ezért nincs jó megoldási stratégiánk, meg szeretnénk tanulni az eszköztárat és a lehetőségeket, amivel jobb szülővé, nevelővé válhatunk.

Gyermekeink a mi folytatásunk. Ők életünk meghosszabbításának ígérvényei. Bármit jól csináltunk, szeretnénk, ha ők is tudnák azt. Bármit rosszul, akkor pedig szeretnénk, ha ők, már nem esnének bele abba a hibába, amibe mi. Akarjuk és kívánjuk, hogy a következő nemzedék jobban csinálja azt, amit mi csináltunk és mikor ez büszkeséggel tölt el bennünket, gyakorlatilag magunkra is büszkék vagyunk.

Iskolánk törekvése, hogy ezzel a képzéssel hozzásegítse hallgatóinkat, hogy értőn vehessenek részt gyermekeik, neveltjeik fejlesztésében. Képesek legyenek felmérni egyes sérülésekre utaló jeleket (például diszlexia, hiperaktivitás, figyelemkoncentrációs zavar, stb.) és megfelelő szakember segítségét kérni időben, valamint képesek legyenek aktívan részt venni a fejlesztésükben.

Minden egészséges gyermeket is szükséges fejleszteni. Azonban, hogy mit és hogyan kell fejleszteni a gyermekeknél, azt szintén meg kell tanulni és tanulni soha nem késő. Törekszünk, hogy olyan segítő szakembereket képezzünk, akik tudatában vannak a fejlesztési lehetőségeknek és azokat részben alkalmazni is képesek a képzés sikeres befejezése után.

Magasan képzett szakértői gárdánk, hallgatóbarát magatartása a garancia arra, hogy minden tudásunkat esszenciálisan átadjuk Önnek, hogy a gyermeki lélek működését, reakcióit megértse és azt megfelelő képen kezelje.

A képzés célcsoportja

Részletfizetési lehetőségek

Részletfizetés – egyéni megbeszélés alapján – írásban igényelhető!

© 2003-2017 Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély szám: E-001164/2015
Adatvédelmi tájékoztató

Látvány és kivitelezés: Scarab Design

Tartalomkezelés: Computer Doctor