Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Betegszállítási tevékenységre felkészítő képzés

Betegszállítási tevékenységre felkészítő képzés

  A képzés időtartama: 2 nap elmélet, 3 nap gyakorlat + otthoni felkészülés távoktatásban
  A képzés összóraszáma: 40 óra
 • Elméleti órák száma: 10 óra
 • Gyakorlati órák száma: 30 óra
  Tandíj:
 • 1-14 fős csoportok esetén: 35.000,- Ft/fő + ÁFA
 • 15-25 fős csoportok esetén: 30.000,- Ft/fő + ÁFA
 • 25 főnél nagyobb csoportok esetén: 25.000,- Ft/fő + ÁFA

A képzés díja tartalmazza a vizsgadíjat is, amely a szóbeli és gyakorlati vizsga elbírálási díját foglalja magában.

A tanfolyam adatai:
A program besorolása: OKJ-n kívüli szakmai képzés, távoktatásos formában

Megszerezhető tanúsítvány:
Betegszállítási tevékenységre felkészítő

Programengedély szám:
E-001164/2015/D017 és E-001164/2015/D018

Jelentkezés

A legközelebbi tanfolyam időpontja:
Előre egyeztetett időpontban

A képzést ajánljuk mindazoknak a munkavállalóknak, illetve munkáltatóknak, akiket érint a 15/2011. (IV. 27.) NEFMI rendelet változása, mely kimondja, hogy betegszállító gépkocsivezetőként az foglalkoztatható, aki az OKJ-ban szereplő szakirányú szakképesítésekkel rendelkezik (a részletes felsorolást lásd a rendeletben), vagy ennek hiányában betegszállítási tevékenységre felkészítő, legalább 10 órás elméleti és 30 órás gyakorlati, vizsgával záruló képzést végez el akkreditált intézménynél.

Cégünk olyan képzést kínál, mely segítségével a munkáltatóknak nem kell felmondaniuk eddigi alkalmazottainak, hanem a képzés elvégzésével megtarthatják jól bevált embereiket, új alkalmazott felvétele esetén pedig akár 1 fő képzésére is van mód!

A kibocsátott tanúsítvány megfelel a 15/2011. (IV. 27.) NEFMI rendeletben előírtaknak és az ANTSZ ill. minden illetékes szerv elfogadja azt.

A képzés célja

A résztvevők a képzés sikeres elvégzésével képesek lesznek elsősegély nyújtási alap feladatok ellátására. Tisztában lesznek az ezzel kapcsolatos etikai, jogi, munkavédelemi tartalmi elemekkel. A résztvevők képesek lesznek a rászorulók elsősegély nyújtásához szükséges gyakorlati feladatok felismerésére és alkalmazására.

A képzés célcsoportja

Mindazok a felnőtt nők és férfiak, akik motivációt és elhivatottságot éreznek az elsősegélynyújtás elsajátításának területén, akik betegszállító gépkocsi-vezetők, illetve azok, akiknek munkája során elengedhetetlenek az elsősegély-nyújtási ismeretek.

A képzés során megszerezhető kompetenciák

A képzés lebonyoltítása

A képzés hossza 7 nap, melyet rugalmasan tudunk egyeztetni, változtatni. Fontos, hogy cégünk beszámítja az előzetesen szerzett tudásról szóló igazolásokat, legyen az akár gyakorlati, akár elméleti, így a képzés rövidebb idő alatt is elvégezhető. Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb esetben meglévő alkalmazottakat képeztetnek tovább, így a lehető legrugalmasabb időbeosztást alkalmazzuk, hogy minél kevesebbet vegyük ki őket munkáikból. Kívánságra egész Magyarország területére biztosítunk képzést, tehát tanáraink helybe mennek az adott településre.

A vizsgáztatást partnercégünk, a Corvus Kft. (intézményakkreditációs lajstromszám: AL-0223) bonyolítja le.

Amennyiben cégünket bízzák meg a tanfolyam lebonyolításával és a továbbiakban is hozzánk küldik kollégáikat, a létszám összeadódik, és ugyanebben a sávban a létszám emelkedésével csökken a befizetendő tandíj. A tanfolyamot megállapodásunk esetén azonnal megindítjuk.

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartási számok: E-001164/2015, E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS