Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Bébiszitterek igénylése rendezvényekre

Regisztráció
bébiszitterek igényléséhez

Amennyiben bébiszittert
szeretnél igényelni, töltsd ki
Regisztrációs lapunkat!

Bébiszitterek igénylése

Esküvői gyermekfelügyelet díjmentes játszóházi felszerelés biztosítással, mely manapság egyre divatosabb és persze gyermek centrikusabb igény.

Sok esetben komoly problémát okoz a meghívott vendégek számára gyermekük biztonságos felügyeletének megoldása a rendezvény idejére. Vendégei és az ő gyermekeik is garantáltan felszabadultabban tudnak szórakozni, ha Ön előre gondoskodik, és már a meghívóban közli a rokonokkal, barátokkal ezt a különleges lehetőséget.

Gyermekfelügyelet esküvőkre, babazsúrra, házavatóra, céges és családi rendezvényekre, gyermekmegőrző, gyermek játszósarok kialakítása teljes felszereltséggel (játékok, mini sátor, kis csúszda, szivacsok, plédek, képességfejlesztő foglalkozások, arcfestés, igény estén lufi hajtogató, bohóc, stb.) szakképzett, leinformálható bébiszitterekkel.

A Micimackó Bébiszitter Szolgálat - amennyiben csak a gyermekfelügyeletet igénylik - DÍJMENTESEN LESZERVEZI a megfelelő időre a megfelelő létszámú és végzettségű bébiszitter csapatot, tehát a SZOLGÁLTATÁS LEBONYOLÍTÁSA DÍJMENTES A CSALÁDOK FELÉ!

A bébiszitterek díjazása pedig ez esetben is a munkavállaló és az igénylő közötti rugalmas megbeszélés tárgya, de természetesen szívesen adunk tanácsot telefonon az árakkal, óradíjakkal kapcsolatban.

Amennyiben játékokra, berendezésekre is igényt tart, vagy speciális elképzelése van, kérje egyéni ajánlatunkat telefonon.

Gondoljon időben családos vendégeire, hiszen a lehetőséget már a meghívóknál fel lehet ajánlani a násznépnek, s így a kapott visszajelzésekből Ön könnyedén felmérheti és dönthet, mekkora gyerkőc-létszámra számíthat az örömteli napon.

Levesszük válláról a szervezés terhét, egyéni ötletekkel segítjük a tervezésben!

© Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési engedély és bejelentés számok: E-001164/2015, E/2020/000045, B/2020/000414
Adatvédelmi tájékoztató

Tartalomkezelés: MikroVPS